Het Schrijflokaal

Gegomde Clematissen

In navolging  van eerdere botanische postzegels uitgegeven door Het Schrijflokaal in Wageningen verschijnt er mede in verband met het jaarlijkse Clematis-festival op De Boschhoeve een zomerzegel met Clematis ‘Angela’. Inmiddels al weer de zevende is de reeks, het nulnummer niet meegerekend.

Fotograaf Philip Friskorn van Skylark Productions uit Oldemarkt  maakte de foto. Hij is  verantwoordelijk voor het merendeel van de foto’s die in deze reeks worden gebruikt. Zo ook van de zeer succesvolle Sneeuwklokjeszegels die in de afgelopen twee jaar tijdens het Sneeuwklokjesfeest te koop waren.

De fraaie roze-wit gestreepte Clematis ‘Angela‘ siert de zomerzegel 2012 uit de reeks botanische zegels die in 2010 is ontstaan uit een try-out met een fraaie foto van harten van English florists’ tulips. De Clematis-zegels zijn zo lang de voorraad strekt exclusief bij De Boschhoeve en via Het Schrijflokaal, info(at)hetschrijflokaal.nl. Deze postzegel, waarde 1 NL, wordt alleen per velletje van tien stuks verkocht. Prijs: 6,00 EUR.

Van de eerdere postzegels zal tijdens de Herfstmarkt van sommige thema’s nog  een beperkt aantal velletjes te koop zijn.

(27 juli 2012)